‘De vroeg Joe terug in het spel, is het echt beter’

Joe Schmidt (Foto: ©INPHO/Tommy Dickson)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Stuart Lancaster is van mening Joe Schmidt zal worden gunning terug te krijgen in rugby met elkaar zijn verbonden met de Wereld Rugby-Directeur van de Prestaties van de rol.

Voormalige Ierland baas Schmidt afsluiten na de laatste World Cup, maar werkte op een aantal consultancy-optredens voor de vergrendeling en zou in de vraag of hij wilde terugkeren.

De Wereld Rugby baan zou betrekken Schmidt toezicht op het beheer van wedstrijdofficials, in samenspraak met de Test coaches en begeleiding van hoge prestatie ontwikkeling in de tweede klasse van het rugby naties.

Een afspraak wordt verwacht in September, maar Dublin gebaseerd Schmidt wordt beschouwd als een belangrijke kanshebber.

“Het vroeg Joe terug in het spel, hoe beter eigenlijk,” zei senior Leinster coach Lancaster.

“Als hij iets in me tijdens vergrendeling, had ik drie maanden zonder coaching en door het einde, dat ik was als, ‘neem me terug en ik weet zeker dat Joe hetzelfde zal zijn.

“Hij had veel aanbiedingen, zowel binnen rugby in termen van coaching, of binnen de administratie van het spel vanwege zijn kennis en intellect.

“Dus het zal interessant zijn wat er speelt, maar ik hoop dat Joe is snel terug. Ik ben er zeker van dat hij zal worden”.

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Provincies, erkennen de verantwoordelijkheid om te voorkomen dat positieve Covid-19-tests – Stuart Lancaster

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Munster gevestigd te ontketenen van de nieuwe Zuid-Afrikaanse duo op Leinster

Veröffentlicht am Kategorien Sport