Dean Henderson kwesties Man Utd waarschuwing vooruit van Ole Gunnar Solskjaer showdown praat

Kom op en join the club! Ontvang onze dagelijkse Manchester United e-mail nieuwsbrief

Schrijf me in!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Dean Henderson heeft verteld Manchester United die hij wil vervangen David de Gea als Geen 1 of worden toegestaan om te zoeken naar nieuwe horizonten.

De doelman is enorm indrukwekkend op lening bij Sheffield United de afgelopen twee jaar.

Hij hielp hij Messen verdienen promotie in 2019 en zijn optredens deze term heb hem gezien aangeprezen als Engeland Geen 1.

Henderson is te wijten aan de terugkeer naar Old Trafford deze zomer waar hij zal Ole Gunnar Solskjaer met een groot probleem.

De Gea heeft regelmatig gesteund door de Verenigde baas ondanks het plegen van een host van fouten tijdens het seizoen.

Dean Henderson geconfronteerd met een onzekere toekomst
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Engel Gomes pennen emotionele brief aan Man Utd fans als de overdracht van bestemming komt

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Spiegel Voetbal-e-mail – schrijf u in voor al het laatste nieuws en de overdracht van koppen

De Rode Duivels tekende de Spanjaard naar een lucratieve lange termijn deal alleen afgelopen zomer waardoor ze in een moeilijke situatie.

Solskjaer heeft geprezen Henderson als een toekomstige Verenigde Geen 1, maar de 23-jarige niet wordt weergegeven inhoud te wachten, meldt De Zon.

Chelsea is sterk verbonden met hem als ze oog voor de vervanging van Kepa Arrizabalaga die werd gedropt voor de laatste paar wedstrijden van het seizoen.

Henderson heeft al eerder de wens om een starter voor United, maar geeft toe dat hij ziet er elders, indien hij van oordeel is dat de deur is gesloten.

Ole Gunnar Solskjaer heeft gesteund David de Gea op verschillende gelegenheden
(Afbeelding: Manchester United via Getty Imag)

Hij vertelde TV3 : “ik denk dat het duidelijk is voor iedereen om te weten. Ik wil spelen voor Manchester United en Engeland.

“Het voelt alsof ik altijd raakte een bakstenen muur. Misschien krijg ik de kans [om te spelen voor Man Utd], misschien heb ik het niet doen, dan zal ik naar beneden te kijken een andere avenue.”

Solskjaer heeft zelf geprezen Henderson verbetering tijdens zijn tijd uit de buurt van Manchester en heeft voorspeld grote dingen.

“Dean heeft een fantastische paar jaar bij Sheffield United,” zei hij.

“Uiteindelijk zal hij als Engeland en Manchester United nummer één.”

Veröffentlicht am Kategorien Sport