GAA annuleren 2020 seizoen tickets door de onzekerheid over menigten

De Hogan Staan tourniquets in het Croke Park (Foto: ©INPHO/Ryan Byrne)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Het GAA heeft geannuleerd 2020 seizoen tickets te wijten aan de onzekerheid over de drukte wordt toegestaan bij inter-county games.

In een e-mail naar abonnees deze middag, er wordt beweerd dat er een gebrek aan duidelijkheid van de Overheid op de toeschouwer getallen links van de vereniging geen andere keuze, maar om een ‘ongewenste besluit’.

Volwassen tickets zullen worden onderworpen aan een €40 restitutie en juveniele ticket terugbetaling ter waarde van €10.

Club Kampioenschappen geretourneerd laatste maand, maar deelname op outdoor sportevenementen zijn nog steeds beperkt tot 200, inclusief de spelers, coaches, scheidsrechters, journalisten en bestuurders.

Als de Overheid de opbrengst met de bouw van Fase 4 plannen op augustus 10, opkomst van maximaal 500 zal worden toegestaan op wedstrijden.

Maar het GAA heeft het gesprek verlaten seizoen tickets voor dit jaar is de inter-county Kampioenschappen, die starten in oktober.

“Door de aanhoudende Covid-19-pandemie en met geen duidelijkheid over het aantal potentiële toeschouwers toegelaten in aanwezigheid voor ons voorgestelde Inter County Championship later in het jaar hebben we geen andere optie, maar voor het annuleren van uw GAA abonnement voor 2020,” de e-mail lezen.

Aanmelden voor de Ierse Spiegel nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van vandaag!

Gewoon pop uw e-mail in het vak aan de bovenkant van dit artikel (dit zal niet werken tijdens het gebruik van de Ierse Spiegel app) en ontvang het laatste nieuws en entertainment rechtstreeks naar u

Elke dag sturen we je een preview van een e-mail van het laatste nieuws. Lokale Ierse nieuws, het verenigd koninkrijk en internationale nieuws, lokale en nationale Sport en entertainment nieuws , allemaal in één handige e-mail.

U kunt een abonnement op deze service op elk gewenst moment. En er zeker van zijn dat uw gegevens niet worden gedeeld met enige andere partij.

“Uw abonnement zal niet in aanmerking komen voor de rest van de 2020-Seizoen. Een terugbetaling van €40 voor alle Volwassen Tickets en €10 voor alle Juveniele Tickets betaald zullen worden in uw account binnen de komende twee weken.

“We hebben vertraagd het nemen van deze stap tot nu toe als wij hadden gehoopt dat de richtlijnen van de Overheid zou worden versoepeld, naar het punt waar we konden geschikt voor alle abonnementhouders tot het bijwonen van de gekozen games.

“Dit is steeds onzeker en heeft geleid tot het maken van deze ongewenste besluit.Dank U voor uw begrip tijdens deze onzekere tijden. Seizoen Tickets zullen beschikbaar zijn voor vernieuwing voor 2021 dat wij contact met u op over de te zijner tijd.”

De Ierse Spiegel meldde in April dat de GAA bijgewerkt de voorwaarden van het abonnement regeling in Maart als het coronavirus pandemie speelde havoc met de inrichtingen van de agenda.

De bijgewerkte algemene voorwaarden is vermeld, dat de bezitters geen recht op terugbetaling als wedstrijden werden uitgesteld vanwege factoren die buiten de controle van de vereniging – zoals een pandemie.

Maar het GAA later bevestigd dat een gedeeltelijke terugbetaling of kortingen zouden worden aangeboden.

Veröffentlicht am Kategorien Sport