Gary Murphy kolom: De favorieten zal worden in de mix, maar ik zou graag een sprookje op de USPGA

(Beeld: Getty Images)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Hier is een zin die ik had nooit gedacht dat ik zou schrijven in augustus: de eerste major van het jaar begint morgen.

In een jaar van ongekende vertragingen en onderbrekingen tot de golf agenda, het PGA Championship plotseling de grote opening.

Want golf is terug in juni, hebben we gezien erg weinig ruzies en het recente vorm suggereert deze week is het toernooi zal dat niet anders zijn.

Maar golf – en in dit geval in het bijzonder – heeft er een gewoonte van verende een verrassing.

Scroll omlaag in de lijst van USPGA kampioenen en u vindt de namen van Shaun Micheel, Rich Beem, GIJ Yang, Keegan Bradley en Jason Dufner.

Toegegeven, je vindt hier ook de Bossen, de Nicklaus en Koepka, maar op vele momenten van de underdog heeft zijn tijd gehad.

Het feit dat we te staren naar de eerste grote gespeeld achter gesloten deuren kunnen ook helpen een buitenstaander leiden tot een schok bij Harding Park.

Het ontbreken van een partijdige drukte en verpakt galeries een bepaalde prikkel van de gelegenheid.

Het is zeker niet zo angstaanjagend als de vorige majors.

Jon Rahm
(Foto: Andy Lyons/Getty Images)

Justin Thomas t-shirts zoals golf de nieuwe Wereld No1 na zijn overwinning in de laatste week van de St Jude Invitational zag hem leapfrog Jon Rahm op de top.

Wanneer Thomas, de 2017 USPGA kampioen, is op zijn spel en wedstrijden zijn niveaus met moed onder druk, hij maakt golf eenvoudig kijken.

Hij heeft ook een ongelofelijk leuke gewoonte van te winnen. St Jude was zijn 13e overwinning – drie van hen hebben in de laatste 12 maanden – en dat maakt hem perfect voor deze week.

Hij zal zin zijn de kansen van het toevoegen van een tweede grote titel op zijn CV.

Wereld No1s en favorieten opzij, ik zie graag een sprookjesachtige dalen op Harding Park, op ongeveer dezelfde manier Shane Lowry ‘ s opladen bij Royal Portrush ontstoken vorig jaar Open.

(Beeld: Getty Images)

Tien van de laatste 12 USPGA kampioenen zijn eerste keer de winnaars van de wil van Tommy Fleetwood, Xander Schauffele en Collin Morikawa zou de volgende kunnen zijn in
lijn.

Ik ben een enorme fan van Schauffele en hij heeft de mogelijkheid om alles in elkaar te zetten deze week.

Hij heeft genoten van de grote winsten in het verleden en zal worden comfortabel op de poa annua greens.

Zijn slagen opgedaan tee tot green statistieken suggereren ook alle delen van zijn spel gevuld zijn.

Morikawa is een andere superster in wording en als hij kan vinden een onverschrokken zetten touch, ook hij zal worden om er één te bekijken.

Het gewicht van de geschiedenis zal de belangrijkste belasting voor de spelers bereiden we ons voor op de eerste major van het jaar 2020 en een surrealistische vier dagen ligt in de winkel.

Ik zie graag een Ierse winnaar is, maar als dat niet lukt hoop ik dat een fris gezicht of de eerste winnaar van de brandt Harding Park.

Ik heb geen zin Koepka – maar je kunt niet schrijven hem af

(Afbeelding: SIPA VS/PA Beelden)

 

Brooks Koepka heeft een ongelukkig seizoen door zijn eigen hoge normen – maar hij is nog steeds een dubbele titelverdediger op weg naar Harding Park.

De Wereld No6 – wie won de Wanamaker Trophy in Bellerive in 2018 en Bethpage state park golf course in 2019 is het najagen van een derde opeenvolgende USPGA.

En terwijl de laatste week runners-up en de afwerking in de St Jude was zijn eerste top-twee in een jaar, zijn vermogen om het op in grote toernooien betekent dat je korting kan niet van hem.

Brooks is overtuigd van zijn spel is een trend in de goede richting en zijn prestaties bij TPC Zuidwind suggereert dat hij misschien nog een enorme factor van deze week.

Koepka nog niet is verlegen in een gesprek het gesprek op zijn grote moed in de afgelopen tijd en hij zal bekijken deze week als een kans om van zijn woorden met zijn clubs.

Als hij wint, het zou een aanfluiting maken van het formulier dat boek, en een grote met Koepka in stelling is altijd spannend.

Ik heb geen zin hem deze week, maar hij houdt van de grote gelegenheid en zal genieten van zijn tilt op een drie-turf.

McIlroy moet de grond raken draait

Rory McIlroy is gericht op groot succes

Voordat de vergrendeling van de Rory McIlroy zou zijn geweest een korte geprijsd favoriete rubriek in deze week is de USPGA bij Harding Park.

Hij domineerde het veld op hetzelfde spoor in 2015 Cadillac Matchplay en zou hebben ingebeeld zijn de kansen van het herhalen van de truc.

Maar Rory heeft geworsteld achter gesloten deuren sinds golf maakte zijn terugkeer in juni.

De stilte en een gebrek aan sfeer heeft zijn spel flatscreen. Hij leverde geen top-10s in vijf uitstapjes.

Voor McIlroy te kampen heeft, zal hij bijna trucs om te spelen op zijn hoofd en roepen een gevoel van nerveuze spanning voordat afslagplaats-up.

Ideaal, die hij nodig heeft om te ontploffen van de blokken.

Een snelle start zou helpen met het opnieuw opstarten en opnieuw de aard van de factor angst dat was tijdens het tanken zijn spel eerder in het jaar.

Deze week is de winnaar moet zijn bereikt bal spits

Harding Park lay-out zal het testen van het veld naar de max deze week en het weer kon spelen ook een rol, aangezien de temperaturen zijn laag door de Californische normen.

Deze week is de kampioen zal worden bereikt bal spits en beroertes kreeg tee tot green zal een toets stat.

Een grote winnaar is putt goed, maar als je op zoek bent naar een goede scrambler om door te komen deze week, vergeet het maar.

Overleven op bedrog voor vier dagen op deze cursus wordt schier onmogelijk.

Betting Slip

(Foto: REUTERS)

Xander Schauffele – 16/1 EW

Recente vorm en een T6 in het St Jude suggereert dat hij kan breken met zijn grote eend.

Tommy Fleetwood – 35/1 EW

Licht gerend met slechts twee post-vergrendeling van de uitstapjes, maar heeft grote kwaliteit.

Patrick Reed – 35/1 EW

2018 Masters kampioen heeft de mogelijkheid om het op in grote toernooien.

Bubba Watson – 80/1 EW

Je weet maar nooit met Bubba, maar zijn vaardigheid set is geschikt voor Harding Park.

Tom Lewis – 100/1 EW

Toonde zijn klasse met een T2 vorige week en heeft het spel te schoppen op

Veröffentlicht am Kategorien Sport