Ierse punter landen ongelooflijke 500/1 inzet, zoals Hij Kent Geen Angst maakt horse race-geschiedenis

Voorraad foto van €50 noten (Beeld: PHILIPPE HUGUEN/AFP/Getty Images)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Een Ierse punter landde verbazingwekkende kansen voor een winnende paard nadat Hij Kent Geen Angst gemaakt horse racing geschiedenis vandaag.

De buitenstaander bestormden huis uit ook uit het tempo onder Chris Hayes, collaring hete favoriet Agitare op de lijn, in de Ierse Hengst Boerderijen EBF Meisje in Leopardstown vandaag.

De 300/1 schot trok misschien wel de grootste schok in het verenigd koninkrijk en de Ierse paard racen met de overwinning.

En Mark Scanlon in geslaagd om de Lucas Comer getraind paard in een prachtige 500/1 met Paddy Power – zet een €2.50 elke manier inzet op het onwaarschijnlijke winnaar.

De aankondiging zou hij won een oogverblindende €1,505, de gelukkige punter beweerde hij gooide de zak op de winnaar na het zien van jockey Hayes winnen op een soortgelijke buitenstaander in de afgelopen weken.

Jockey Cieren Fallon reed 200/1 winnaar Voorspreker bij Newbury Racecourse op 13 juni 2020
(Beeld: Getty)

Aanmelden voor de Ierse Spiegel nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van vandaag!

Gewoon pop uw e-mail in het vak aan de bovenkant van dit artikel (dit zal niet werken tijdens het gebruik van de Ierse Spiegel app) en ontvang het laatste nieuws en entertainment rechtstreeks naar u

Elke dag sturen we je een preview van een e-mail van het laatste nieuws. Lokale Ierse nieuws, het verenigd koninkrijk en internationale nieuws, lokale en nationale Sport en entertainment nieuws , allemaal in één handige e-mail.

U kunt een abonnement op deze service op elk gewenst moment. En er zeker van zijn dat uw gegevens niet worden gedeeld met enige andere partij.

Woordvoerder voor de bookmakers Koraal, John Hill, zei: “Hij Kent Geen Angst leefde tot aan zijn naam bij Leopardstown, waardoor de grootste schok in de geschiedenis van de BRITSE en Ierse race.

“Het vorige record werd gevestigd 30 jaar geleden bij Kelso en dat kwam over sprongen.

“Hij Kent Geen Angst leefde tot aan zijn naam bij Leopardstown, waardoor de grootste schok in de geschiedenis van de BRITSE en Ierse race,” zei Koraal John Hill.

“Het vorige record werd gevestigd 30 jaar geleden bij Kelso en dat kwam over sprongen. Dit was op het Vlakke, waardoor het nog meer verrassend.

“De resultaten zoals deze zijn wat maakt de sport zo groot als zo nu en dan de underdogs komen op de top,” concludeert Hill.

Veröffentlicht am Kategorien Sport