James McCartan verzoekt GAA om inter-county opleiding vóór 14 September

Beneden manager James McCartan (Foto: ©INPHO/James Crombie)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

James McCartan heeft genoemd voor het GAA om inter-county training plaats te vinden vóór 14 September.

McCartan, een dubbele All-Ierland winnaar met Down in de jaren ‘ 90 die vervolgens in geslaagd om hun laatste definitieve uiterlijk in 2010, is het nu de leiding heeft van de provincie de kleine team en is uitgegroeid tot de nieuwste manager uiten hun bezorgdheid over spelers die inactief zodra hun club verplichtingen.

“Als er iemand komt knock-out heel vroeg in het Kampioenschap en dat is vier of vijf weken voordat we door op te treden, kon ik zien dat er een probleem,” zei hij tegen Tomas O Se voor de voormalig Kerry star ‘ s podcast-serie, Comhra le Tomas met Benetti Herenkleding.

“Zodra een speler uit de Championship, moet u in staat zijn om ze onder de vleugel om ervoor te zorgen dat ze krijgen een soort van training, want als je knock-out in de eerste ronde van het Kampioenschap en dan is het vijf of zes weken voordat je door te spreken met uw cunty team, het is vijf of zes weken geen training. Ik zie er een probleem.”

McCartan beweerde: “ik kan u nu vertellen van senior inter-county teams die ik ken die zijn opleiding, dus het is frustrerend.

“Als je Paddy Tally, de Down-senior manager, en die je gehoord dat een ander land dat ze te wijten waren aan het spelen in de Ulster Kampioenschap van de opleiding bent u zeker zou worden gefrustreerd door die dus net zo lang als het is dezelfde regel voor iedereen.

“Als ze de kans om elkaar te ontmoeten een nacht, een week, dat is prima. Als ze het niet toegestaan te voldoen aan de tot in de 14e September net en zorg ervoor dat iedereen hetzelfde doet, is de manier waarop ik zou kijken. Maak er een level playing field.”

Wanneer gedrukt door O Se op zijn vorderingen die de seniorenteams trainen, McCartan toegevoegd: “ik kan alleen spreken voor naar Beneden en ik weet dat ze zeker niet iets te doen op alle.

“Ze werden naar huis gestuurd met GPSes of wat dan ook en ze doen dingen op afstand, of wat dan ook.”

Veröffentlicht am Kategorien Sport