Leinster coach Stuart Lancaster beweert dat hij niet heeft ontvangen, geen Leeuwen bieden

Leinster coach Stuart Lancaster (Foto: ©INPHO/Laszlo Geczo)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Stuart Lancaster heeft herhaalde zijn wens om als coach voor de Leeuwen -, maar beweert dat hij nog niet heeft ontvangen als een concreet aanbod om mee komende zomer in Zuid-Afrika reis.

Warren Gatland, die zullen de Lions head coach voor de derde keer in 2021, onthulde afgelopen week dat hij heeft gesprekken gevoerd met de senior Leinster coach.

In een brede interview dat varieerde van hoe “kritische” het was voor de provincie om te spring van de blokken tegen Munster op zaterdag week afgeslepen Johnny Koster van de honger, Lancaster verduidelijkt de situatie vanuit zijn gezichtspunt.

“We hadden een gesprek, maar het was niet per se over de Lions of alles in detail, echt,” zei hij.

“Hij was aan de overkant in Ierland eigenlijk voor een bepaalde gebeurtenis. Ik ontmoette hem een paar keer.

“Ik gecoacht tegen hem voor Engeland sinds 2012 dus ik ken hem vrij goed. Maar hij is absoluut niet voor mij een rol bij de Leeuwen.

‘Zo zei hij, zijn volgende stap zou zijn om terug te komen van Nieuw-Zeeland, spreken de Ceo’ s van de Vakbonden en die van de internationale coaches beschikbaar zou zijn.

“Hij heeft een bepaalde coaching team voor, dus het zou zeer veel aan hem te hebben die gesprekken, kijken wie er beschikbaar zijn en geïnteresseerd zijn in deelname met hem.

“Zou ik geïnteresseerd zijn? Natuurlijk, als een coach die u wilt coach op het hoogste niveau, coach de beste spelers en ik denk niet dat het wordt niet hoger dan het coachen van de Lions tegen de huidige wereldkampioen.

“Maar het is speculatie voor het moment.”

Leinster zou kunnen kijken naar het spelen van negen spellen in zes weken
(Foto: ©INPHO/Billy Stickland)

Lancaster ‘ s eerste prioriteit is de hervatting van de PRO14 en de grote clash met Munster.

Als Leinster zijn als succesvolle post-lockdown als ze waren van te voren, ze zullen alle 17 van de opening wedstrijden van het seizoen – dan zullen ze kijken naar het spelen van negen spellen in zes weken, waaronder twee semi-finales en twee finales.

Rory McIlroy is een voorbeeld van een sport-ster, die is getroffen door een ernstige economische neergang in de prestaties sinds de golf terug en Lancaster geeft toe dat de race van de blokken is noodzakelijk.

“Het is van cruciaal belang,” merkte hij op. “Niet belangrijk, het is van cruciaal belang.

“We hebben presenteerde dit aan de spelers. We gaan Munster, massief interpro spel en ze nodig hebben om te verslaan van ons, want ze willen een thuis semi-finale, dan Ulster die vliegen en een aantal grote werving – als Munster.

“Dan hebben we een PRO14 halve finale, we moeten winnen dat je naar een PRO14 finale.

“Als we erin slagen om dat te doen, dan heb je voor het volgen van een PRO14 finale van een Europese Beker kwart-finale tegen de Saracenen – en een week nadat je hebt om te spelen een halve finale tegen Clermont of Racing.

“Dus, het is een vrij unieke scenario waar je de piek bij de start en leveren en te winnen.

“Het is een beetje als een World Cup in dat je hebt om te winnen van uw zwembad spelen, dan heb je om te winnen een kwart en de halve finale. Het verschil is dit keer dat je hebt om het te doen zonder een warming-ups.

“We zien het als zeer belangrijk om de grond raken draait.

“Er zullen elementen van rustiness, maar hoe meer we kunnen te maken hebben dat de mededinging binnen de opleiding en maken het spel-gerelateerde mogelijk…deze week wordt het van cruciaal belang dat in die situatie.”

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Provincies, erkennen de verantwoordelijkheid om te voorkomen dat positieve Covid-19-tests – Stuart Lancaster

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Rugby-ster Gordon D ‘ Arcy en vrouw Aoife Cogan zijn in verwachting van hun derde kind

Als voor het omgaan met het gebrek aan ondersteuning in het Aviva Stadion, Lancaster erkent dat het anders zal zijn.

“Maar het is aan ons om het genereren van onze eigen sfeer, energie en enthousiasme,” benadrukte hij.

“Als je naar de vragen van de spelers, ze zou zeker het spelen achter gesloten deuren. Voor de sportieve publiek zo goed, ik hoop dat ze dat ook”.

Veröffentlicht am Kategorien Sport