Lewis Hamilton onbezorgd over F1 pogingen om ‘slow ons’ te midden van Mercedes dominantie

Nieuws, visies en interessante artikelen in uw inbox. Mis onze must-read nieuwsbrief

Meld upWhen u zich abonneren zullen we gebruik maken van de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Lewis Hamilton heeft gewaarschuwd F1 bazen dat ze niet kunnen stoppen met zijn titel processie door de bemoeienis met zijn motor.

De Brit heeft genoten van een prachtige start te zijn titel van defensie, het openen van een 30-punten voorsprong in het kampioenschap, na die drie race wint in zijn offerte voor een record-gelijk zevende kroon.

Maar de sport is supremos zijn bezorgd over zijn en Mercedes’ dominantie dit seizoen en wilt voorkomen dat het gebruik van high-power modi van de motor in de kwalificatie.

De regel van kracht teams voor het gebruik van een single-engine-modus tijdens een race weekend, effectief stoppen ze met behulp van de power boosts in de hoop dat het zou leiden tot een level playing field.

Lewis Hamilton spreekt vooruit op de Grand Prix van spanje
(Afbeelding: 2020 Zwembad)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Max Verstappen vorderingen Red Bull wilde hem te “rijden als een oma” in Silverstone winnen

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Racing Punt eigenaar van Lawrence Stroll ‘geschokt’ door F1 rivalen te midden van illegale brake duct controverse

Maar Hamilton zegt de ambitieuze voorstel, dat werd aangelegd door het bestuursorgaan van de FIA om de teams deze week, zal niet werken.

“Het is natuurlijk om af te remmen, maar ik denk niet dat het zal komen met de resultaten die ze willen,” zei Hamilton, die de voorbereiding voor dit weekend de spaanse GP.

“Ze proberen altijd om af te remmen maar dat het niet een enorm bedrag voor ons.

Hamilton heeft getroffen op F1 plannen om te “traag” zijn Mercedes naar beneden
(Afbeelding: 2020 Zwembad)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Max Verstappen wint 70e Verjaardag Grand Prix einde Lewis Hamilton het winnende draaien

“De jongens in ons team hebben gewoon gedaan zoals een goede baan met de motor. Ik denk niet dat het gaat om het resultaat te krijgen dat ze willen.

“Maar dat is helemaal prima als ze dat doen.”

De verandering is nog steeds besproken door de FIA en kan worden ingevoerd in België in een paar weken.

Hamilton won al drie keer dit seizoen
(Afbeelding: 2020 Zwembad)

Maar Hamilton van Mercedes teamgenoot Valtteri Bottas angsten zou het gewoon racing minder interessant.

“We zijn niet in paniek over het,” zei de Fin. “Het eerste ding dat kwam naar mijn mening was dat in de races ieder team heeft verschillende modi hoe veel ze willen het risico (de motor).

“Als er sprake was van dezelfde engine mode voor iedereen is er wat minder inhalen, want iedereen is gewoon dezelfde modi in plaats van te spelen met hen en soms met meer of minder kracht.”

Veröffentlicht am Kategorien Sport