Little Mix is Jade Thirlwall toegejuicht door de fans, voor de inspirerende ‘zelfhaat’ post

Jade ‘ s post werd toegejuicht door de fans (Foto: Instagram)

Een ander zei: ‘Jade ur zo inspirerend, ik hou van u.’

Ondertussen, Jade ‘ s Little Mix bandleden ook toonden hun steun, met inbegrip van Leigh-Anne Pinnock, die schreef: ‘Mooi, je geweldige x.’

Perrie Edwards geplaatst: ‘Dit, dus relatable mijn meisje.’

Jade eerder geopend over het racisme dat zij ervaren als een kind (Foto: WireImage)

Het komt na Jade eerder had geopend over het racisme dat ze beleefde tijdens haar jeugd door haar mixed-race erfgoed, terwijl ook onthullen ze hield haar achtergrond een geheim wanneer ze lid van Little Mix uit angst minder ‘populair’.

Spreken op de BBC Klinkt Geen Land Voor Jonge Vrouwen met een podcast, onthulde ze: ‘ik denk omdat ik werd gepest heel slecht op school, omdat de kleur van mijn huid en voor Arabische, was ik niet erg trots op wie ik was.

Meer: Little Mix

Little Mix is Leigh-Anne Pinnock pakt haar ervaringen van racisme in de nieuwe BBC-documentaire

Little Mix is Perrie Edwards aandelen prachtige vakantie foto ‘ s aan boord van een jacht in Ibiza-stad

Leigh-Anne Pinnock en Andre Grijs vieren engagement in Griekenland

‘Ik denk dat als ik dan in de groep die ik onbewust niet wil praten over mijn afkomst of wat mijn achtergrond in de angst niet zo populair, dat klinkt verschrikkelijk om te zeggen, maar ik was pas 18 jaar oud en door de jaren beschaamd van wie ik was, ik vond het heel moeilijk om er over te praten.

‘Ik denk dat het door een gebrek aan onderwijs. Zelfs nu ben ik voortdurend aan het leren wat de juiste dingen zijn om te zeggen en ik zou haten om te praten over mijn race en mijn erfgoed en niet zeggen van de juiste dingen.’

Kreeg Een Verhaal?

Als je hebt een beroemdheid verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Lady Gaga uit te voeren op MTV VMAs 2020 voor de eerste keer in zeven jaar

MEER: Rita Ora dringt heb je ‘even lachen’ te midden van blackfishing speling

Veröffentlicht am Kategorien Star-News