Munster Academy speler positief test voor Covid-19 voorsprong van rugby opnieuw

Een algemeen beeld van Thomond Park (Foto: ©INPHO/Ryan Byrne)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Munster aandringen dat de plannen te hervatten competitieve actie tegen Leinster op zaterdag week niet in gevaar brachten door een Academy speler die positief testen voor Covid-19.

De speler ontwikkeld symptomen op zondag en zichzelf onmiddellijk geïsoleerd, en was niet aanwezig bij de provincie high performance centre in UL deze week.

Munster bazen onmiddellijk geïdentificeerd vijf Academy spelers en een ervaren speler als potentiële nauwe contacten van sociale en huishoudelijke instellingen.

De zes spelers zijn zelf te isoleren op dit moment.

Als voorzorgsmaatregel, Johann van Graan senior management en de Academie spelers niet trainen vandaag aan de UL en Thomond Park.

“Munster Rugby zijn geweest bij een Academy speler binnen de bredere opleiding ploeg, die heeft positief getest voor Covid-19,” lees een verklaring van de Reds.

“Het individu zichzelf onmiddellijk geïsoleerd op de ontwikkeling van symptomen op zondag. De HSE heeft benaderd en het contact tracing proces is begonnen.

“De provincie zal wachten op verdere aanwijzingen van de HSE in dit verband.”

Munster hoofd coach Johann van Graan
(Foto: ©INPHO/Dan Sheridan)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Sean O ‘ Brien niet ontbreken IRFU de speler het management systeem als hij zich voorbereidt om te geven zijn alle op Eredivisie opnieuw

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Jordan Larmour rug James Lowe om hetzelfde effect met Ierland als hij met Leinster

Munster Rugby Hoofd van de Medische, Dr. Jamie Kearns zei: “De gezondheid en de veiligheid van onze spelers en staf is de prioriteit is en dat is de reden waarom we alle voorzorgsmaatregelen te nemen die, naar boven en voorbij, het waarborgen van de veiligheid hervatting van de training en rugby volgende week.

“De speler die niet in het High Performance Centre deze week en de HSE hebben bevestigd dat de training van de groep worden niet beschouwd als nauwe contacten.

“Het individu is steeds gecontroleerd medisch en blijft goed.

“Er zijn protocollen en beleid in plaats van dat iedereen heeft, en wij zullen waakzaam blijven in al onze inspanningen als we dichter bij de terugkeer van rugby op zaterdag week”.

Aanmelden voor de Ierse Spiegel nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van vandaag!

Gewoon pop uw e-mail in het vak aan de bovenkant van dit artikel (dit zal niet werken tijdens het gebruik van de Ierse Spiegel app) en ontvang het laatste nieuws en entertainment rechtstreeks naar u

Elke dag sturen we je een preview van een e-mail van het laatste nieuws. Lokale Ierse nieuws, het verenigd koninkrijk en internationale nieuws, lokale en nationale Sport en entertainment nieuws , allemaal in één handige e-mail.

U kunt een abonnement op deze service op elk gewenst moment. En er zeker van zijn dat uw gegevens niet worden gedeeld met enige andere partij.

De senior spelers zijn gepland om terug te keren naar hun UL basis op maandag tot en met het voltooien van de derde fase van de IRFU testen, te hervatten voorbereidingen voor de PRO14 botsing met Leinster op het Stadion Aviva.

Test resultaten zal worden uitgebracht in het openbaar als in de vorige rondes van het testen waren. Vorige week Leinster senior coach Stuart Lancaster sprak van de noodzaak voor de provincies om waakzaam te zijn in de aanloop naar de start van de rugby op de 22e.

“Om eerlijk te zijn is de boodschap consistent is geweest vanaf het begin,’ zei Lancaster.

“Wij erkennen de verantwoordelijkheid.

“Het is zo dichtbij nu dat iedereen gewoon wil krijgen tot het spel en zorg ervoor dat het voorbij zonder incidenten buiten het veld, zodat we allemaal kunnen genieten van het kijken naar live rugby in Ierland”.

Veröffentlicht am Kategorien Sport