Paul Scholes identificeert Jurgen Klopp eigenschap die hij maakte onder Sir Alex Ferguson

Onze volgende zomer ondertekenen en een dagelijkse nieuwsbrief per e-mail met de grootste voetbal nieuws

Meld upWhen u zich abonneren zullen we gebruik maken van de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Paul Scholes weet hoe Jurgen Klopp geïnspireerd zijn Liverpool kant naar de Premier League titel en het is een karaktertrek die hij herkent van zijn oude mentor Sir Alex Ferguson.

Liverpool ‘ s kant afgesloten op een 30-jaar wachten voor de titel in de stijl van dit seizoen, met Klopp kant van het vergaren van een ontzagwekkende 99 punten als ze domineerde Engeland de top vlucht.

Het was een 19e kampioenschap kroon voor de Rood – waarbij ze in één van de all-time toonaangevende 20 titels gewonnen door Manchester United.

Rode Duivels legende Scholes helpen winnen 11 van die Verenigde kronen te hebben doorgebracht zijn hele carrière bij de club, terwijl zijn baas Ferguson geleid zijn de kosten om een duizelingwekkende 13 tijdens zijn 27 jaar in het Old Trafford kip.

En, in het bespreken van Liverpool de titel van triumph met zijn ex-Verenigde teamgenoot Owen Hargreaves, de twee voormalige middenvelders overeengekomen dat Klopp de ploeg van de aandelen van een opvallende gelijkenis met de teams speelden ze in.

Jurgen Klopp geïnspireerd Liverpool naar een 19e-top-flight titel na een dominante Premier League
(Afbeelding: ZWEMBAD/AFP via Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Spiegel Voetbal-e-mail – schrijf u in voor al het laatste nieuws en de overdracht van koppen

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Liverpool volledige Kostas Tsimikas overdracht worden de eerste zomer ondertekening

Dat is, de spelers lopen door bakstenen muren voor hun competitie.

“Ik denk dat het komt van de manager,” Scholes zei op BT Sport. “Het karakter van Klopp, zou je hou gewoon van te spelen voor hem. U kunt dat zien bij zijn spelers.

“We hadden de beste manager was er in Sir Alex – iedereen was gewoon wanhopig om te spelen voor hem.

“Je zou het breken van een been voor hem, doen wat je kon voor hem. Het is een talent dat eruit te komen van u, en dat is waarom ze zijn de beste managers in de wereld.”

Paul Scholes geholpen Verenigd tot en met 11 van de 13 Premier League titel triomfen zijn manager Sir Alex Ferguson hield toezicht
(Afbeelding: Man Utd/Getty)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Ole Gunnar Solskjaer, legt Bruno Fernandes boete geheim na Man Utd winnen

Hargreaves had opgemerkt over de teamgeest van Klopp is van Liverpool, met de Rode wijnen die wel een van de dichtst-knit groepen van spelers in de Premier League.

De 39-jarige, die gespeeld voor United van 2007 tot en met 2011, aldus de bond die hij voelde tijdens zijn titel-winnende debuut seizoen op Old Trafford werd niet gerepliceerd in andere teams speelde hij met, of zelfs in de engelse ploeg.

“Het is heel lastig, je krijgt niet altijd,” zei Hargreaves. “We hadden het moeilijk met Engeland – je grote teams met een grote persoonlijkheid.”

Mirror Football Top Verhalen

  • Aanmelden daily Mirror Football e-mail

  • Transfer nieuws LIVE: de Laatste nieuwtjes

  • Mourinho neemt gericht op “lucky” Man Utd

  • Messi toelichting bij het verlaten van Barcelona

Hargreaves zei Klopp is Liverpool hem eraan te herinneren van de nabijheid van die Verenigde team, zeggende: “U kunt dat zien op het veld.”

Er is een andere Premier League-kant die Hargreaves voelt dat saamhorigheid – Nuno Espirito Santo, Wolven, die speelt United in de halve finales van de Europa League als ze verslaan Sevilla op dinsdag.

“Wolven zijn als een mini-versie,” zei Hargreaves.

Aanmelden voor de Spiegel Voetbal e-mail hier voor het laatste nieuws en de overdracht van roddels.

Veröffentlicht am Kategorien Sport