Peter Queally ‘ziek’ Bellator Dublin zou kunnen gaan achter gesloten deuren, zoals hij stuurt bericht aan fans

Peter Queally (Afbeelding: Bellator MMA/Lee Hamilton-Cooper)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Als ze niet luisteren naar Peter Queally de eerste keer, ze beter voor de tweede keer rond.

De Blikvanger heeft beloofd fans ‘bedlam’ als hij zich voorbereidt om te gaan naar oorlog met Patricky ‘Pitbull’ Freire in Bellator Dublin in oktober.

Na het nakomen van een belofte om de fans van een schuur brander tegen Ryan Toepassingsgebied in zijn laatste 3 Arena-uitje, Queally heeft gezworen er zal meer van hetzelfde wanneer hij in Bellator twee-gewicht champ Patricio ‘Pitbull’ Freire ‘ s broer.

Maar net onder de twee maanden vanaf oktober 3e kaart, en met de aanhoudende twijfels over de vraag of de fans mogen bijwonen van het evenement, Queally heeft toegegeven dat hij ‘ziek’ dat fans zou kunnen worden beroofd van de botsing.

De beruchte kapitaal menigte gezien heeft Dublin een pareltje op het Bellator Europa kroon, en de SBG man denkt een evenement, zonder de fans zal nemen van de gelegenheid.

“Natuurlijk (het neemt afstand van de atmosfeer), maar wat kunnen we doen?

“Het zal massaal weg te nemen, ik ben eigenlijk ziek dan om eerlijk te zijn. Het is meer en meer waarschijnlijk dat er niet een menigte.

“Waar het is er zeker niet een capaciteit menigte denk ik, maar dat is wat maakt mijn gevechten en wat maakt mijn Dublin gevechten.”

Met de overheid beperkingen op self-isolatie en massa bijeenkomsten, het blijft onduidelijk of de 3 oktober-evenement van start kunnen gaan in de hoofdstad.

Peter Queally concurreert op Bellator Dublin op 27 September
(Afbeelding: Bellator MMA)

Aanmelden voor de Ierse Spiegel nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van vandaag!

Gewoon pop uw e-mail in het vak aan de bovenkant van dit artikel (dit zal niet werken tijdens het gebruik van de Ierse Spiegel app) en ontvang het laatste nieuws en entertainment rechtstreeks naar u

Elke dag sturen we je een preview van een e-mail van het laatste nieuws. Lokale Ierse nieuws, het verenigd koninkrijk en internationale nieuws, lokale en nationale Sport en entertainment nieuws , allemaal in één handige e-mail.

U kunt een abonnement op deze service op elk gewenst moment. En er zeker van zijn dat uw gegevens niet worden gedeeld met enige andere partij.

Echter, de Waterford native is er rotsvast van overtuigd dat Bellator rampenplannen betekenen dat hij in actie.

Hij zei: “Bellator waren zeer duidelijk met mij, dat deze strijd zal gebeuren.

“Op alle kosten ze zei dat ze had deze strijd gebeuren, dus ik geloof ze, en de boodschap is hetzelfde gebleven – het gebeurt.

“De een of andere manier, ik vecht op 3 oktober.”

En wanneer Queally doet een stap in de kooi, hij is ervan overtuigd dat de hel zal losbarsten.

In een knipoog van respect naar de Pitbull van de geloofsbrieven, de Blikvanger is niet zeker wat er gaat gebeuren als hij gloeide over zijn enthousiasme voor de langverwachte wedstrijd.

“Zij (de fans) weet wat te verwachten, wat zie je altijd in mijn gevechten,” Queally zei.

“Dit is een gemakkelijke te krijgen blij, want in alle eerlijkheid moet Patricky, hij is een goede vechter.

“En meer dan dat, hij komt om te proberen en te doden bij elke opname – en dit is wat ik net zo goed – ik kom er in om te proberen hem te doden.

“Dit is gewoon te worden door een auto-ongeluk, ik weet niet hoe dit zal eindigen om eerlijk te zijn. Ik weet niet welke wijze dit zal gaan. Ik ben erg enthousiast voor.

“Het is echt een goede clash van stijlen, we zijn zeer vergelijkbaar en ik denk dat er niet kan van alles zijn, maar een spannende resultaat is – ik zie geen enkele manier waarop deze strijd niet leveren.”

Peter Queally
(Foto: ©INPHO/Gary Carr)

Een overwinning tegen Patricky is ervoor om de aandacht te trekken van zijn broer, Patricio, met een kans om te onttronen, de twee-gewicht champ een waarschijnlijke uitkomst.

Maar voor nu, Queally is weer voorspellen van de oorlog toen hij loopt naar beneden, die 3 Arena ramp – en als zijn strijd met Scope iets te gaan – fans beter rekening.

“Ik was zeer uitgesproken wanneer ik was het bestrijden van Ryan (Scope),” Queally opgemerkt.

“Ik zei dat het ging om een oorlog te zijn, want het was heel duidelijk dat het ging om een oorlog te zijn, en dit gaat om een oorlog te.

“Ik weet niet of een van ons is in staat om het stoppen van de andere, of als het gaat om besluitvorming, maar ik kan garanderen dat je het gaat worden bedlam als het duurt.”

Hij concludeerde: “luister Altijd naar mij, ik begrijp het niet verkeerd is vaak”.

Veröffentlicht am Kategorien Sport