Provincies, erkennen de verantwoordelijkheid om te voorkomen dat positieve Covid-19-tests – Stuart Lancaster

Leinster senior coach Stuart Lancaster (Foto: ©INPHO/Laszlo Geczo)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Stuart Lancaster, zegt de provincies “het erkennen van de verantwoordelijkheid” ze hebben om te voorkomen dat positieve Covid-19 tests zo dicht bij de hervatting van rugby in Ierland.

De Leinster senior coach maakt zich op voor de grote terugkeer naar de actie tegen Munster in het Aviva Stadion op zaterdag week.

En Lancaster stelt dat “de top van de lijst” is opnieuw itereren naar alle betrokkenen het belang van het behoud van de bubble dus dat er geen positieve test kruip in het wrak opnieuw plannen.

“Om eerlijk te zijn is de boodschap consistent is geweest vanaf het begin,” zei de ex-Engeland supremo. “Wij erkennen de verantwoordelijkheid.

“Het is zo dichtbij nu dat iedereen gewoon wil krijgen tot het spel en zorg ervoor dat het voorbij zonder incidenten buiten het veld, zodat we allemaal kunnen genieten van het kijken naar live rugby in Ierland”.

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Munster gevestigd te ontketenen van de nieuwe Zuid-Afrikaanse duo op Leinster

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Rugby-ster Gordon D ‘ Arcy en vrouw Aoife Cogan zijn in verwachting van hun derde kind

Veröffentlicht am Kategorien Sport