UFC rijzende ster Sean O ‘ Malley vergelijkt zichzelf met Conor McGregor

Sean O ‘ Malley (Beeld: Mike Voorn/Zuffa LLC)

Ontvang de laatste nieuwtjes in Ierland rechtstreeks naar uw e-mail elke dag

Meld u nu aan!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

UFC rijzende ster Sean O ‘ Malley is niet kort op vertrouwen na het vergelijken van zichzelf tot de grootste ster in de strijd spel.

‘De Suiker Show’, schat de paar zijn uit hetzelfde hout gesneden, met zijn stijl van vechten en persoonlijkheid spiegelen aan dat van de Dubliner tijdens zijn klim naar de top.

In een interview met MMA-Junkie, hij zei: “We zijn zeer vergelijkbaar in strijd stijlen, je weet dat we knock mensen in de eerste ronde.”

“We zijn niet bang om te zeggen hoe we ons voelen, de strijd gaat spelen. We hebben vergelijkbare stijlen, we zijn explosieve stakers. Ik klop mensen in de eerste ronde en hij duwt mensen in de eerste ronde, dus ja, ik denk dat er een overeenkomst.”

Sean O ‘ Malley stoten Eddie Wijngaarden in hun bantamgewicht bout
(Afbeelding: Jeff Bottari/Zuffa LLC)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Conor McGregor joins Prinses van Monaco team voor de Marathon Endurance Race

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Conor McGregor bedrijf maakt ‘belangrijke investering’ in Dublin football club Lourdes Celtic

En de 25-jarige heeft veel te back-up van het vet vorderingen, en hij zal de co-main event van UFC 252 dit weekend als hij biedingen uit te breiden zijn 12-0 record.

De Amerikaan scoorde twee van de prestaties van de nacht bonussen in zijn twee gevechten van dit jaar – met een vicieuze knock-out van Eddie Wijngaarden bij de UFC 250 eerder deze zomer.

Hij wordt nu geconfronteerd met een stap in een challenger in de vorm van Marlon Vera bij de UFC 252 dit weekend, maar een overwinning voor O ‘Malley kan mogelijk duw hem in de top tien van de UFC’ s bantamgewicht rankings.

Veröffentlicht am Kategorien Sport