Vijf van de Europa League talking points: Man Utd rotatie en Steven Gerrard ‘ s challenge

Kom op en join the club! Ontvang onze dagelijkse Manchester United e-mail nieuwsbrief

Schrijf me in!Wanneer u zich abonneert we gebruiken de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Terwijl de binnenlandse seizoen kan worden over het voetbal hiaat veroorzaakt door het coronavirus pandemie betekent Europese competities zijn nog besloten worden.

De Europa League is terug op de woensdagavond met de tweede benen van de ronde van 16 banden plaatsvindt voorafgaand aan een single-leg knock-out toernooi gehouden in Duitsland – de laatste reeks van 21 augustus in Keulen.

Manchester United zal spelen LASK op Oao Trafford winnaar van de eerste etappe 5-0 in Oostenrijk terwijl de Rangers, die al zijn begonnen aan hun seizoen, moet proberen te overwinnen en de kansen tegen Bayer Leverkusen.

Hier is een blik op enkele van de belangrijkste te bespreken punten met de wedstrijd te hervatten na een 146-dag vertraging.

Man Utd zijn waarschijnlijk om te draaien met een voorsprong van woensdag botsing
(Afbeelding: ZWEMBAD/AFP via Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Spiegel Voetbal-e-mail – schrijf u in voor al het laatste nieuws en de overdracht van koppen

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Dean Henderson kwesties Man Utd waarschuwing vooruit van Ole Gunnar Solskjaer showdown praat

Squad doelen voor Ole

Dankzij een fijn einde van hun seizoen, de druk van het winnen van de Europa League te dichten Champions League kwalificatie heeft gelicht van Manchester United.

Afwerking derde in de Premier League heeft gezorgd dat uitdaging, dus Ole Gunnar Solskjaer kan zijn aandacht te winnen van zijn eerste stuk zilverwerk als de Verenigde baas.

Een 5-0 eerste been voordeel ten opzichte van LASK gaan woensdag in de return tie op Old Trafford betekent dat hij waarschijnlijk om de volgorde van zijn roedel uitgebreid na een drukke uitvoeren van de armaturen met de wil van Odion Ighalo en Andreas Pereira bekeek zeldzame begint.

Wolven hebben een lang seizoen
(Beeld: Getty Images)

Wolven kijkje te verlengen van 13 maanden van het seizoen

Wolven host Olympiacos hebben getrokken van de eerste etappe 1-1 in Piraeus terug in Maart.

Opvallend is hun seizoen loopt sinds 25 juli 2019, wanneer ze geconfronteerd Kruisvaarders in een kwalificatie te koppelen aan het bereiken van de Europa League-groepsfase.

In tegenstelling tot het Verenigd, zullen ze nodig hebben om de wedstrijd te winnen regelrechte om elke vorm van Europees voetbal op hun agenda voor het komende seizoen – de zevende-geplaatst Premier League finish niet genoeg om het werk te doen volgende Arsenal de FA Cup-finale succes.

Steven Gerrard ‘ s kant hebben een zware taak voor de boeg
(Afbeelding: de Actie van de Beelden via Reuters)

Gerrard moet een ander gedenkwaardig Europese nacht

Rangers baas Steven Gerrard genoten van tal van onvergetelijke momenten in de Europese competitie tijdens zijn tijd als speler van Liverpool.

Maar nu moet hij het inspireren van zijn eigen kosten voor het repliceren van een deel van dat succes als Rangers kijken om te overwinnen een 3-1 nederlaag naar huis Bayer Leverkusen wanneer zij reizen naar Duitsland op donderdag.

Met hun 2020/21 Schotse Premier campagne al na een 1-0 overwinning op Aberdeen op zaterdag, Gerrard hoopt dat twee seizoenen loopt samen met een inspirerend een spetterende comeback in de BayArena.

Inter Milaan nemen het op tegen Getafe in een eenmalige wedstrijd
(Beeld: AFP via Getty Images)

Eenmalige wonderen voor italiaanse en spaanse duo

Met het coronavirus al van invloed zijn op voetbal inrichtingen, twee banden van de ronde van 16 niet in staat waren om te spelen of been van hun inrichtingen voor de UEFA opgeroepen een einde te maken aan de concurrentie bijna vijf maanden geleden.

Inter Milan v Getafe en Sevilla v Roma zal daarom worden gespeeld over slechts één been in Gelsenkirchen en Duisburg, respectievelijk.

Als Wolven voorbij Olympiacos, dan zullen zij het gezicht van de winnaar van de Sevilla v Roma tegenkomen, terwijl een van beide Rangers of Leverkusen zal worden in afwachting van Inter of Getafe in de kwart-finales.

Geen ruimte voor fouten bij de concurrentie gaat naar Duitsland

De overige zijden, met inbegrip van de wil van Wolfsburg, Eintracht Frankfurt en FC Kopenhagen, zal ook in de hoop om geld te verdienen een plek in het mini-toernooi stijl wedstrijd om de kroon van de nieuwe Europa League champions.

Alle armaturen vindt plaats achter gesloten deuren over de vier geselecteerde stadions in Duitsland – het RheinEnergieStadion Keulen, Duisburg en MSV Arena, de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf en Schalke de Veltins-Arena.

Met een single-wedstrijd knock-out format vervangen van de gebruikelijke twee-benen-affaire, de teams hebben om op hun best in om vooruitgang te boeken door naar de finale.

Veröffentlicht am Kategorien Sport