Wie is Steven Fletcher, the Good Morning-Brittannië presentator momenteel over te nemen voor Piers Morgan?

Sean en Charlotte zijn presenteren van Goede Ochtend-Brittannië samen deze week. (Foto: Goede Morgen groot-Brittannië/ITV)

Steven Fletcher is een van de presentatoren die momenteel in het bezit van het fort op een Goede Ochtend-Brittannië, terwijl Piers Morgan en Susanna Reid nemen een welverdiende pauze van TV voor de zomer.

Naast Charlotte Hawkins, Kate Garraway, Ranvir Singh en Adil Ray, Sean zal het bemannen van de balie in de GMB-studio terwijl Pieren en Susanna uit.

De gebruikelijke doordeweekse presentator line-up zal terug keren naar de TV in September.

Maar wie is Steven Fletcher en waar heb je hem gezien op TV?

Advertentie
Wie is Steven Fletcher, hoe oud is hij en wie is zijn vrouw?

Steven Fletcher, 46. is een Amerikaans-Britse journalist die is het best bekend voor zijn werk op Countryfile evenals Goede Morgen groot-Brittannië.

Advertentie

Advertentie

De vader van de twee is getrouwd en zijn vrouw, Luned Tonderai is een TV-producent, regisseur en documentairemaker.

Luned, die Welsh, en Sean zijn getrouwd 21 jaar, na het huwelijksbootje in 1999.

I’ve is getrouwd met @lunedtonderai voor 21 jaar en wea€™ve kennen elkaar al 26 jaar. Maar wea€™d nooit samen, tot vorige week, toen we gefilmd voor @BBCCountryfile @ #hamptoncourt met @OpCentaur. Ze maakt zelfs een cameo verschijning – u kunt kijken naar het 7.15 uur zondag @BBCOne. pic.twitter.com/32dldo9nOZ

— Steven Fletcher (@SeanFletcherTV) 22 Mei 2020

Het echtpaar heeft een zoon, Ruben, 17 en dochter Lili, 22.

Ruben stapte in de schijnwerpers met zijn vader in 2018, wanneer Sean maakte een aflevering van BBC Panorama genaamd Kids in Crisis, op zoek naar zijn zoon strijd met de diagnose OCD en het lot van kinderen met psychische problemen.

Ruben was zo slecht getroffen door OCD die verbleef hij zes maanden in het ziekenhuis en miste een jaar van school, terwijl de Luned en Sean gevochten voor 18 maanden voor hun zoon voor het ontvangen van de juiste behandeling.

View this post on Instagram

Really chuffed to announce my @bbcpanorama on the plight of children with mental health issues because of the terrible state of our Child and Adolescent Mental Health Service, has been nominated for a @mindcharity Media Award. My family learnt about the lack of help from an overstretched #CAMHS the hard way – when my son Reuben was diagnosed with #OCD. He ended up spending 6 months in hospital and missed a year of school. Reuben, as well as Jess @hope_charity_project, Cerys, and mum Annemarie were incredibly brave telling me about their struggles….so it’s fantastic to get some recognition for them, and the brilliant team who made the programme @hoppily @oanamaro, Jordan Downer and Aisling Hastings. #KidsInCrisis

A post shared by Sean Fletcher (@seanfletchertv) on

De TV-ster heeft de Marathon van Londen twee keer, eerst in 2017 en voor een tweede keer in 2018 voor de Jonge Geest verenigd koninkrijk, een van de geestelijke gezondheid vzw die kinderen helpt.

Sean werd een journalist in 1998 en evenals de presentatie van BBC Countryfile goedemorgen en groot-Brittannië heeft hij presenteerde ook de shows met inbegrip van zondag Ochtend Live en Liederen van Lof.

Hij heeft ook fronted een verscheidenheid van de feitelijke programma ‘ s en documentaires, zoals BBC Two, de Voedsel-Detectives, een documentaire over Wales & de slavenhandel en het meest recent een programma genaamd Wonderen van de Kust Weg voor ITV.

Niet zeker waarom ik besloten om dit gezicht, terwijl het houden van een 4000 jaar oude set van geweien, die gevonden werden op Porth beach?! Ita€™s op @itv 8 uur vanavond op #WondersOfTheCoastPath. Ik ook ter plaatse een school dolfijnen, leren zwaard vechten in de keten mail +speel de viool slecht.Ik hoop dat je ervan geniet! pic.twitter.com/sZkWGWz7P7

— Steven Fletcher (@SeanFletcherTV) 6 Augustus 2020

Een liefhebber van het buitenleven, de natuur en de dieren, Sean is ook beschreven door de BBC als: ‘een toegewijd Christen die spreekt vloeiend Welsh, zingt en speelt viool en piano.’

MEER: Kate Garraway tips aan ‘positief nieuws’ op morgen Goede Morgen groot-Brittannië: ‘Alle nieuws en glimlacht omdat we al moet dat nu’

MEER: ik ben Een Celeb line-up: GMB Ben Shephard vrij veel een dead cert met bookmakers als de reality show gaat van Australië naar het verenigd koninkrijk

Volg de Metro over onze sociale kanalen op Facebook, Twitter en Instagram.

Deel je mening in de comments hieronder.

Veröffentlicht am Kategorien Star-News