Wolven moeten kijken naar Sevilla ‘ s van de Europa League opnemen en denk: ‘dat kunnen we doen’

Onze volgende zomer ondertekenen en een dagelijkse nieuwsbrief per e-mail met de grootste voetbal nieuws

Meld upWhen u zich abonneren zullen we gebruik maken van de informatie die u verstrekt om u van deze nieuwsbrieven. Soms zullen deze aanbevelingen bevatten voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of diensten die wij aanbieden. OurPrivacy Noticeexplains meer over hoe wij uw gegevens gebruiken, en van uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.Dank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Toen Leicester getrokken uit hun wonder Premier League titel te winnen in 2016, veel van de clubs in de Midlands cast jaloerse blikken van hun weg.

Vooral in de West Midlands, er was genoeg geklets over de telefoon-ins langs de lijnen van ‘Dit moet zijn Aston Villa, mag het niet?’

Villa zijn de grootste club in de Midlands door een aantal grote afstand, als je trofeeën en inkomsten in aanmerking.

Dan heb je Wolven, die gewonnen trofeeën in de jaren Vijftig en werden de UEFA Cup finalisten tegen Tottenham in 1971.

En West Bromwich Albion, de oorspronkelijke yo-yo team tussen de top vlucht en tweede niveau.

Wolven zijn drie wedstrijden verwijderd van het winnen van de Europa League als ze voor te bereiden op dinsdag botsen tegen Sevilla
(Beeld: AFP via Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Spiegel Voetbal-e-mail – schrijf u in voor al het laatste nieuws en de overdracht van koppen

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Bruno Fernandes blijft het koel in de warmte als Man Utd houden van de Europa League ambitie op het spoor

Zelfs Birmingham City won de League Cup zoals onlangs in 2011.

Maar een malaise was gevallen over West Midlands van het voetbal in de jaren voorafgaand aan Leicester ‘ s triumph, met de beste spelers op weg naar het Noorden of Westen van Londen.

Midlands en Noord-Oost clubs die geleden wordt als gevolg, en wanneer de Vossen steeg naar de top zonder ernstige besteden, supporters van de clubs rond hen gevraagd waarom zij kon het niet zo goed.

Een paar maanden na Leicester werden gekroond, Fosun gekocht van Wolven en toen ik hoorde de agent Jorge Mendes was nauw betrokken, alarmbellen begonnen te rinkelen.

Ik dacht dat een van de grand old clubs over om te worden gebruikt als een doorsteek voor Mendes spelers geplukt van Sporting Lissabon en Benfica en Porto om hun weg te vinden naar de grootste jongens in Europa.

Nuno Espirito Santo en zijn Wolven ploeg moet hebben niets te vrezen
(Foto: REUTERS)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Adama Is ontvangt Liverpool garantie betreft meer dan de overdracht ontslagen

Ik had het mis over die, gelukkig, en alle van een plotselinge Wolven zich in de voorhoede van een heropleving in de West Midlands voetbal.

West Brom de promotie betekent dat ze zullen deelnemen aan Villa en Wolven in de Premier League volgend seizoen, en terwijl de Baggies en Villa zijn al plotten voor dat de mannen van Molineux nog steeds een aantal ernstige zaken te wonen in deze.

Ze staan nu gewoon drie wint van een grote Europese titel en, zoals ik al zei een aantal keer dit seizoen, moet niemand verbaasd zijn als de Wolven uiteindelijk het opheffen van de Europa League trofee in Keulen op vrijdag week.

Vanavond, zij het gezicht van Sevilla in de kwart-finale en er mag niets voor Nuno Espirito Santo en zijn mannen te vrezen van de Spanjaarden.

Sevilla zal niet weten Wolven of hun geschiedenis, en die zal spelen in de engelse zijde van de handen.

Wolven hebben aangetoond ambitie door het vasthouden van de ster spelers zoals Hij Is
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Watford vechten om te voorkomen dat de overdracht van exodus als Wolven line-up van Adama Is vervanging

Zo zal het feit Wolven zijn een van de beste tegenaanval partijen in Europa – u hoeft alleen maar te kijken op de resultaten die zij hebben genoten tegen de top teams in de Premier League te weten dat zij kan nemen op iedereen.

Ik hou van het feit Wolven hebben aangetoond dat de ambitie die ze hebben te behouden van spelers zoals Joao Moutinho, Ruben Neves en Hij Is in een tijd waarin een dozijn goede games kunnen verdienen spelers een zet.

En ik hoop dat ze zijn op zoek naar Sevilla, die won het toernooi drie keer op de spin tussen 2014 en 2016, en denkt, ‘Meerdere wins kan maak ons een bestemming club’.

Mirror Football Top Verhalen

  • Aanmelden daily Mirror Football e-mail

  • Transfer nieuws LIVE: de Laatste nieuwtjes

  • Mourinho neemt gericht op “lucky” Man Utd

  • Messi toelichting bij het verlaten van Barcelona

Succes voor Wolven in de Europa League zou natuurlijk goed voor het engelse voetbal, maar het zou ongelofelijk zijn in het bijzonder voor de West Midlands.

En mijn grote hoop is dat we kunnen gewoon beginnen te zien van de omgeving op het opstaan en vechten Londen terug te winnen het spel als de tweede grootste voetballende powerhouse in het land.

Aanmelden voor de Spiegel Voetbal e-mail hier voor het laatste nieuws en de overdracht van roddels.

Veröffentlicht am Kategorien Sport