WWE Raw resultaten: Randy Orton punters Ric Flair, Seth Rollins vernietigt Dominik Mysterio

WWE superstars Ric Flair en Randy Orton op Raw in augustus 2020

Deze week is de Raw was een allegaartje van gemiste kansen en een absoluut stellaire verhalen van WWE.

Na de buzz af te komen VERGELDING van de vernietiging aan het einde van SmackDown op vrijdag, de follow-up was zeer teleurstellend op maandag avond met de groep teruggebracht tot iets meer dan grappenmakers.

Echter, de low key stunts – ramen ingegooid backstage, een auto omgedraaid, de gebruikelijke lampjes flikkeren – speelde perfect in op de laatste momenten van zijn leven en gaf WWE een manier om afgeleverd iets schokkend.

Randy Orton in botsing met Kevin Owens in het main event, en de twee geleverde net zoals je zou verwachten.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

De Apex Predator is aan de absolute top van zijn spel op de mic en in de ring op het moment, en KO is niet traag, hetzij.

.@FightOwensFight is het geven van @RandyOrton een GEVECHT! #WWERaw pic.twitter.com/VXnr8QeUit

— WWE (@WWE) 11 augustus 2020

Zet ze bij elkaar en het lijkt wel alsof je het krijgen van magic, met zowel mannen zetten op een fantastische showcase voor hun talenten, maar het beste moest nog komen.

Na Orton pakte de overwinning met een RKO, hij had een aantal sterke woorden voor de Natuur Jongen als hij gebrandmerkt Flair een verplichting en drong hij gedwongen de Viper in een wedstrijd als gevolg van zijn eigen ego.

Hij beschreef zijn mentor als een junkie voor de kijker, maar de Flair terug geduwd en toegelaten de woorden kwetsen, maar hij respecteert Orton zo veel en net wil hem als eerste sloeg met zijn 16-time wereld titel opnemen.

De stemmen zijn weer te praten.#WWERaw @RandyOrton pic.twitter.com/hnlCAhZujL

— WWE (@WWE) 11 augustus 2020

De twee oude vrienden een knuffel in de ring, maar Orton gevangen Ric met een lage blazen, voor het punt dat hij verbonden is met het licht in de zaal uit te knippen.

Fluisterde hij afscheid nemen van zijn vriend als WWE Champion Drew McIntyre liep naar beneden om het opslaan en vertelde Orton hij zou betalen voor wat hij heeft gedaan.

Dit was sensationeel van start tot finish, en de wekelijkse VERGELDING-beïnvloed technische moeilijkheden toegestaan Flair te krijgen punted zonder daadwerkelijk toon alle contact.

Beste van de rest

De show was een boek-afgesloten door twee mooie brute momenten, met de nacht in gang gezet met de ondertekening van het contract tussen Seth Rollins en Dominik Mysterio (de laatste ook de inkten zijn WWE deal).

De maandag Nacht Messias aangedrongen zijn SummerSlam tegenstander dankbaar moeten zijn dat hij akkoord ging met een Extreme Rules Match omdat hij daar geen schijn van kans in een worstelwedstrijd.

Na de ondertekening van – die schokkend afgesloten zonder incident – Rollins confrontatie aan met Humberto Carrillo in een korte, maar lieve wedstrijd, en het echte drama op komst was na de bel.

Murphy aangevallen Dominik op de eerste rang, en hij en Rollins gevangen zit hem in de touwen en vernietigde hem met kendo stokken, die hem in striemen en het maken van een echte verklaring.

Zelina Vega heeft ontkend betrokken te zijn bij de vergiftiging van Montez Ford en haar opdrachtgever Andrade confrontatie aan met zijn partner Angelo Dawkins in een fatsoenlijke sprint als laatste pakte een verrassende overwinning.

Tot de volgende, Vega zou in actie zich tegen Ford is het echte leven vrouw Bianca Belair – en de paar geleverd in een fysieke, geweldig gevecht met de EST raken van de KOD voor de overwinning.

Als @WWEApollo nam de zorg van het bedrijfsleven tegen @The305MVP, @fightbobby & @Sheltyb803, VERGELDING vervolg hun pad van verstoring. #WWERaw pic.twitter.com/81kmXdKnzn

— WWE (@WWE) 11 augustus 2020

MVP kreeg wat tijd op de mic als hij in de prullenbak Apollo Bemanning voor het stelen van de overwinning van vorige week in hun Verenigde Staten Titel match, en zelfs beschuldigden hem ervan achter de flikkerende lichten.

Advertentie

Advertentie

De VIP lounge is neergedaald in de gebruikelijke chaos, voordat de AMERIKAANSE Champ confrontatie aan met Shelton Benjamin met de laatste eigenlijk het oppakken van een schok winnen over Bemanningen na Bobby Lashley raakte betrokken.

De poging tot post-match Full Nelson werd gestopt door MVP die drong hij wilde Apollo klaar voor SummerSlam – en hoewel hij probeerde voor een goedkope schot, de Bemanningen was in staat om te booten hem en ontsnappen.

3ï lesweken ⃣8ï lesweken ⃣ en counting…@RonKillings heeft zijn BABY TERUG! #WWERaw #247Champion pic.twitter.com/WcuBO4KIWX

— WWE (@WWE) 11 augustus 2020

Er was meer 24/7 Titel onzin (het is meestal vrij goed in isolatie) deze week als De Vikingen, Ricochet en Cedric Alexander versloeg Akira Tozawa en zijn ninja ‘ s, voordat één van hen (die eindigde R-Waarheid) rolde hem om te beweren dat het kampioenschap.

Peyton Royce – die zag er sterk uit deze week pakte een grote overwinning over Liv Morgan in een degelijke maar zeer korte bout, terwijl eerder in de nacht Mickie James maakte een low key backstage terug voor een in-ring uiterlijk volgende week.

In de nacht van de beste match, Asuka gemaakt SmackDown Kampioen Bayley tik uit, verdienen zichzelf een shot bij Sasha ‘Banken’ Raw Vrouwen de Titel op SummerSlam.

Dit was ongelooflijk van bell bell, met voldoende tijd om van het vertellen van een goed verhaal.

Gedurende de nacht, kregen we ook Shane McMahon is Rauw en Underground segmenten, met Vince de jongen van de leiding ondanks de Pijn Bedrijf over te nemen van vorige week.

Meer: WWE

Wat is Rauw en Underground? WWE ‘ s Fight Club overgenomen door de Pijn Business

WWE worstelaar James ‘Kamala’ Harris dood op de leeftijd van 70

WWE SmackDown resultaten: RETRIBUTION vernietigt arena als nieuwe factie oorzaken totale vernietiging

Nog deze week deed een fatsoenlijke baan te bouwen op wat we hebben gezien dat, als Riddick Mos, Arturo Ruas en Shayna Baszler gemaakt van een impact.

De laatste eigenlijk stapten Dabba Kato tot Shane O’Mac riep hem uit, hoewel geen enkele vrouw wilde nemen op de Koningin van Spades, dus ze nam een last van ze in plaats daarvan.Quickfire resultaten

  • Seth Rollins verslagen Humberto Carrillo
  • Angelo Dawkins opgespeld Andrade
  • Bianca Belair beat Zelina Vega
  • Shelton Benjamin opgespeld Apollo Bemanning
  • De Vikingen, Cedric Alexander en Ricochet beat Akira Tozawa en zijn ninjas
  • Peyton Royce verslagen Liv Morgan
  • Asuka gemaakt Bayley tik uit te bevestigen SummerSlam overeenkomen met Sasha Banken
  • Randy Orton opgespeld Kevin Owens

Kreeg een verhaal?

Advertentie

Als je hebt een beroemdheid verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Wat is Rauw en Underground? WWE ‘ s Fight Club overgenomen door de Pijn Business

MEER: Wie zijn VERGELDING? WWE onthult de naam van de nieuwe factie over te nemen bedrijf

Veröffentlicht am Kategorien Star-News